📣 שימו לב: בעקבות המלחמה, משרדנו יהיו סגורים וינתן מענה רק בווטסאפ האגודה. 📣 המתווה הארצי שהוצג אינו עומד בציפיות ואינו נותן מענה למציאות דורשים ודאות, נהלים ברורים ופתרונות ישימים לכל הסטודנטים הצטרפו אלינו ותמכו במאבק לשינוי 🩵 💡 בימים אלו אנו פועלים מול הנהלת האוניברסיטה לקידום פתרונות והקלות לכלל הסטודנטים והסטודנטיות. יש לכם רעיונות פרקטיים? שלחו לנו – ונקדם אותם מול ההנהלה.

ערב היכרויות אקסקלוסיבי שנוצר במיוחד עבורכן/ם

סטודנטיות וסטודנטים יקרים, בואו נהיה כנים – הלו”ז של סטודנט בפתוחה לא באמת משאיר מקום לדייטים. בין ממ”ן להנחיה, בין עבודה למבחן, הדבר היחיד שאנחנו עושים לו Swipe Right זה הציון “עובר”.

אבל השנה, ב-14 בפברואר, אנחנו עוצרים הכל. אגודת הסטודנטים גאה להציג את “אגודייט” – ערב היכרויות אקסקלוסיבי שנוצר במיוחד עבורכם.

למה במיוחד?

כי רק מי שנבחן באינפי 1 יבין למה אתם לא עונים להודעות בשלוש לפנות בוקר.

מה בתוכנית?

מפגש איכותי בבר ה-LAGER & ALE בפתח תקווה, עם 30 סטודנטים וסטודנטיות (15 מכל צד) שבאו למצוא אהבה, או לפחות מישהו להתלונן איתו על מועדי ב'(סתם סתם).

יהיו משחקי היכרות שוברי קרח, אווירה מעולה

ובונוס רציני: למשלמי דמי רווחה – בירה ומנה עלינו, בחינם!

 🗓️ מתי ואיפה? יום שבת, 14.02.26

⏰ שעה 19:00

📍 LAGER & ALE, פתח תקווה.

שימו לב: מספר המקומות מוגבל ל-30 בלבד כדי לשמור על אווירה אינטימית ואיכותית. אל תחכו לרגע האחרון – הרישום נסגר ברגע שהמכסה מתמלאת.

אני רוצה להירשם לאגודייט!

מחכים לראות אתכם (ואת החצי השני שלכם), אגודת הסטודנטים והסטודנטיות.

 

The Butterfly Button

הירשמו עכשיו
וקבלו מנוי לכל השנה
ב400 ש״ח בלבד!

The Butterfly Button